Make your own free website on Tripod.com
The Making of.............
Doo be la dee

Het begon allemaal in New York, Trijntje en Tjeerd waren daar om zich "creatief op te laden" en daar hadden zij een ontmoeting met Heinz Henn van BMG international, en hij was erg onder de indruk van het feit dat ze al (oktober '97') meer dan 300.000 cd's hadden verkocht.

Ze werden o.a. in contact gebracht met de schrijvers van de Backstreet boys en uiteindelijk resulteerde dit zich dus in een clip
onder de directie van de Duitse regisseur Martin Weiss die al diverse clips regisseerde van bekende popsterren.

Trijntje tijdens de opname van de clip "doo be la dee" in Hollywood. De clip heeft zijn vruchten afgeworpen, door deze clip heeft Total Touch onder andere de MTV Award nominatie '98 verdiend en bereikte met dit nummer net niet de top 10 van de dancecharts in Amerika.


De bovenstaande foto is genomen tijdens een fotosessie in Hollywood


Het uiteindelijke resultaat......een redelijk succesvolle single, die in Nederland niet uitkwam maar inmiddels wel verkrijgbaar is. De single was toch populair in Nederland, hij heeft hoog gestaan in de cyber top50 van de TROS.

Total Touch heeft onder andere met deze single de nominatie voor de MTV award in 1998 verdiend, mede dankzij de zeer goede clip is Total Touch nu goed aan het doorbreken op deze Eurpoese popzender. Love me in Slow motion en I'll say goodbye werden dagelijks gedraaid.

Terug naar Total Touch for you