Make your own free website on Tripod.com
Jasmine Neuhaus

Ze is alweer een hele tijd uit Total Touch maar persoonlijk vind ik dat ze nog een plek op deze homepage verdiend.
In juli 1996, toen sombody else's lover nog net niet uit kwam, kwam jasmine bij Total Touch, ze had al connecties met de band, ze zong tenslotte in "The Funky Stuff" daar had zij de plek overgenomen van Caroline Dest die toen weg ging bij The Funky Stuff. Toen Berget Total Touch tijdelijk verliet (het heeft overigens  altijd vastgestaan dat Berget weer bij Total Touch terug zou komen) voor een theatertoernee met o.a Candy Dulfer en Ruth Jacott, nam Jasmine de plek in van Berget. Jasmine werd al gelijk zeer populair. Tot en met december '97 trad zij op met Total Touch. Inmiddels was er een romance ontstaan tussen haar en Nelson, die toen ook nog bij Total Touch zat. En Jasmine werd zwanger. Dat was eigenlijk einde verhaal voor Jasmine,die haar laatste concert in Alkmaar beleefde. Het kwam misschien ook wel goed uit, ze kon tenminste nu veel tijd vrijmaken voor de baby, dus de weg was vrij voor Berget om weer terug te komen en dat deed ze ook. Maar zoals gezegd het stond al vast dat Berget in '98 weer terug zou komen. Jasmine is trouwens bevallen van een gezonde jongen.

Wat gebeurde er met Jasmine is de vraag......
Ze is een aantal keren gezien in een koortje bij zangeres Ilse de Lange. Maar het is niet duidelijk of ze in de band van Ilse de Lange zit.
Ze was het laatst te zien tijdens het Eurovisiesongfestival waarzij de mooie zangeres Jane bijstond in de popsong "Dreams".
Bij veel mensen speelt de vraag, waarom komt Jasmine niet terug bij Total Touch, en gaan Berget en Caroline samen Jasmine de backing verzorgen, helaas weet niemand dat. Wat ook niemand weet is waarom Jasmine niet is teruggevraagd voor de periode dat Caroline naar het Eurovisiesongfestival ging, dat blijft onduidelijk. maar Jasmine is nog wel te horen op de nieuwe cd, This Way, op de nummers I will stay around en Love me in Slowmotion.

Bovenstaande foto is een eigengemaakte foto van Jasmine in Atlantis