Make your own free website on Tripod.com
 
Marlboro Flashback tour 

Marlboro Flashback: Starring Trijntje Oosterhuis.

Begin september gaat het gebeuren, 6 september wel te verstaan deze datum is de kick-off van een wel heel bijzondere tournee van Trijntje Oosterhuis. Gedurende de maand september tourt zij langs alle grote zalen van Nederland om het repertoire te vertolken van Stevie Wonder. Ongeveer 20 nummers zal zij uit haar hoofd moeten leren! Een optreden zal gemiddeld zo'n 1,5 uur duren.


Trijntje zingt in de kleedkamer met Stevie

Trijntje heeft de muzikanten die in haar band zitten zelf uitgezocht, hieronder kunnen we ook weer enkele Total Touch namen onder scharen.

Trijntje zegt over deze tour: "Dat is een tournee van de Marlboro Flashback tour, het idee wat daarachter zit is dat een bekende Nederlander of Nederlandse of een bekende band covers doet van een artiest waar die bekende band of artiest bewondering voor heeft, in mijn geval is dat Stevie Wonder".

Het is geen geheim natuurlijk dat Trijntje al jarenlang veel bewondering heeft voor Stevie Wonder. Trijntje zong al eens het nummer van Stevie Wonder: you bringing me sunshine, tijdens de tour van 1998, ook kon je het nummer al eens horen bij Lalala live, waar Berget, Trijntje en Caroline het nummer met Roger Happel vertolkte. Roger is zoals jullie weten kandidaat geweest voor het songfestival, tevens verzorgt hij op het nummer For this moment only de backing-vocal.

Tijdens een concert van Stevie Wonder is Trijntje toen ze een jaar of 17 was binnengedrongen bij de kleedkamer van Stevie. Daar zong zij met Stevie een gedeelte van een nummer van hem, op bovenstaande foto kun je dit zien.

Trijntje laat solo op het moment weer veel van zich horen en staat veelvuldig in de publiciteit. Naar haar optreden met Herbie Hancock, de Dance Extravaganza tour met Candy, is dit nu al het 3e solo-project in korte tijd achter elkaar.

Total Touch for you wenst Trijntje veel succes de komende maanden.

Tourlijst Marlboro tour

Maandag      6 september        UTRECHT         Stairway to Heaven 

Dinsdag        7 september        ENSCHEDE       Le Monde 

Woensdag    8 september        ROTTERDAM    Plan C  

Maandag    13 september        TILBURG            Bolle 

Dinsdag      14 september        MAASTRICHT   Clinique 

Woensdag  15 september        ARNHEM            Plaza 

Dinsdag      21 september        LEIDEN              Bacchus 

Dinsdag      28 september        AMSTERDAM    Paradiso 

Alle data onder voorbehoud

Terug naar Total Touch for you
 

Tekst: Total Touch for you
Bron: Fanclubblad