Make your own free website on Tripod.com
 
  
 
 
 

Wordt gratis lid van Total News, de nieuwsbrief van Total Touch for you, vul hieronder je emailadres in 

 
E-mail    


      
 
  

  

  
   
 
 

  

 
 

 
Fantastische tour afgesloten in Paradiso  

Het was meesterlijk wat Trijntje de afgelopen weken weer liet zien, werkelijk geweldig. Trijntje laat de songs van Stevie Wonder precies zo uitkomen als ze wil. Tijdens dit concert gaf Trijntje zelf al aan dat ze het heel erg jammer vond dat de tour nu alweer afgelopen was, de volgende songs kwamen allemaal ruim aan bod: 'Another Star', 'I Wish', 'Don't You Worry About A Thing', 'Sir Duke', 'For Once In My Life', 'Superstition', 'Signed Sealed And Delivered', 'Knocks Me Off My Feet', Dit afsluitende concert werd digitaal opgenomen. Binnenkort zullen er exclusieve foto's op de site worden geplaatst, van dit bijzondere concert.  

Trijntje op Northsea Jazz festival.   

Herbie en Trijntje 
Het was een verrassing, Trijntje trad op 9 juli 1999, geheel onverwacht op met jazzlegende Herbie Hancock. Het was een droom voor Trijntje om met hem een nummer te mogen zingen,  
het verslag lees je hier. 

Akoustisch concert uitgezonden op TMF. 

Het 40 minuten durende akoustische concert is de afgelopen week maar liefst 3x te zien geweest op TMF. Tijdens dit concert kon je Trijntje, Tjeerd en de rest van de band bewonderen toen zij op een aparte manier al hun grote hits speelden, zoals Touch me There en Somebody els'es lover, tevens kon je het nummer Endlessly   
horen wat Trijntje ten gehore bracht. Trijntje en Tjeerd zijn op vrijdag 4 juni naar de TMF studio's afgereist om bij de montage van het concert aanwezig te zijn.(10/6/99)  

Het gaat ontzettend goed met The Total Touch for you site.  

De site heeft de afgelopen 2 maanden de bezoekersaantallen zien verdrievoudigen, en dat is natuurlijk een vermelding waard.  
Ook de leden van de nieuwsbrief van de site is explosief gestegen, helaas is er op dit moment nog maar weinig nieuws rondom Total Touch, de single is natuurlijk wel uit, maar verder is het rustig op dit moment.(10/6/99)  
 

Heb jij nieuws voor de Total Touch for you site of heb je een andere leuke suggestie voor de site? mail dit dan door en stuur dit naar tottouch@dds.nl, ik hoor graag je reactie.  
 

   

  

Erg blij met de ontvangst van hun 7e platina CD.

Officieel dubbelplatina voor Total Touch  

Het is alweer even terug maar Maandag 23 mei kreeg Total Touch wel een heel bijzonder cadeau van Robert ten Brink: een dubbelplatina plaat. Het was al bekend dat Total Touch alweer meer dan 200.000 stuks van This Way had verkocht maar nu was het officieel. Total Touch speelde die avond Forgive won't forget. De band was dit keer uitgerust met een mannelijke Backing Vocal, uniek in de Total Touch historie. Robert ten Brink stak niet onder stoelen of banken wat hij van Total Touch vindt...de beste band van Nederland. Total Touch gefeliciteerd! 

Wat zijn de adressen van Total Touch for you?  

totaltouchforyou.homepage.nu 
come.to/totaltouchforyou  
http://members.tripod.com/ 
~totaltrijntje. 

Wat is het e-mailadres van Total Touch for you? 
totaltouch@gironet.nl

 
Forgive won't forget paradeplaat.   

Forgive won't forget was vorige week de hele week paradeplaat op radio 2. Dit betekent extra airplay en promotie voor Total Touch op deze nieuws en muziek zender. In ieder geval staat Total Touch met Forgive won't forget nog niet in de top 40...  

Forgive won't forget nu te koop   

Forgive won't forget eindelijk uit!!   

Op 12 mei is na lang wachten eindelijk de nieuwe single uitgebracht. Deze single is vanaf nu te koop bij je platenzaak!   
De single bevat naast de gewone versie van Forgive won't forget ook nog een instrumentale karaoke versie van Forgive won't forget. De cover van deze single is 1 van de mooiste tot nu toe, de foto is gemaakt door fotografe Sarah Wong in Londen.  Verder is de single natuurlijk weer gecomponeerd door Tjeerd ook de tekst van dit imponerende nummer komt van de handen van Tjeerd., de achtergrond wordt weer verzorgd door Caroline Dest en Berget Lewis.Veel meer info over deze song kun je vinden op de forgive won't forget site  
  

Total Touch in Ghana      

Afgelopen maand zat Total Touch in Ghana voor een serie optredens. Begin mei zijn ze weer teruggekomen om alles klaar te maken voor de release van de nieuwe single Forgive won't forget! Total Touch was in Ghana om op te treden voor de Nederlandse ambassade. Tevens hebben zij nog opgetreden voor een klein gezelschap mensen.  

Trijntje en Berget half juni op tournee.   

Berget en Trijntje zullen half juni samen met Candy Dulfer gaan touren door Europa. Na een periode van 2 jaar zal Trijntje weer ouderwets met Candy gaan optreden. Ook Berget is weer van de partij. De tour die Dance Extra Vagance heet, zal door vele Europese steden te zien en te horen zijn. De tour zal ongeveer 3 weken in beslag nemen en zal onder andere de landen Belgie, Oostenrijk en Duitsland aandoen. Het accent zal liggen op de spetterende zomerfestivals in de desbetreffende landen. Voor meer informatie over Candy Dulfer verwijs ik je graag door naar deze site http://www.candydulfer.com  

    
Marjorie Pelgrim nieuwe backing vocal   

Marjorie Pelgrim is de nieuwe swingende backing-vocal van Total Touch. Zij zal Caroline in de maanden april, mei en juni vervangen omdat Caroline op dit moment aan het touren is met Marlayne. Zoals je weet verzorgt Caroline de backing bij het liedje One good reason. Overigens wordt er gefluisterd dat Caroline helemaal niet terugkomt bij Total Touch, ik hoop binnenkort meer nieuws voor je te hebben!! Zelf denk ik dat deze geruchten absoluut niet waar zijn.

   ___________________________________________________________