Make your own free website on Tripod.com
 
  
 
 
 
         
 

Wordt gratis lid van Total News, de nieuwsbrief van Total Touch for you, vul hieronder je emailadres in 

 
E-mail    


      
 
  

  

  
   
 
 

  

 
 

Trijntje en Tjeerd treffen voorbereidingen voor een nieuwe cd  

Trijntje en Tjeerd zijn niet alleen druk bezig met het uitbrengen van de nieuwe single, maar er worden nu ook voorbereidingen getroffen voor een nieuw Total Touch album, het is bijna 1 jaar geleden dat This Way uitkwam en volgens Trijntje wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe cd, die dan hopelijk nog dit jaar uitkomt. Trijntje verklaarde dat er "zo snel mogelijk" een nieuw album zal uitkomen, we wachten natuurlijk in spanning af. Inmiddels is This Way alweer 300.000 keer over de toonbank gegaan, en ook het debuutalbum "Total Touch" wordt nog steeds behoorlijk goed verkocht, de verkoop van dit album heeft de 500.000 exemplaren overschreden en is daarmee het best verkochte debuutalbum ooit 
 

Heb jij nieuws voor de Total Touch for you site of heb je een andere leuke suggestie voor de site? mail dit dan door en stuur dit naar tottouch@dds.nl, ik hoor graag je reactie.  
 

   

 Overzicht TMF Awards van Total Touch:  

1997:  

-Beste popgroep  
-Beste Zangeres  
-Beste Album  

bijzonderheden: primeur nieuwe single Standing strong together!   

1998  

-Beste popgroep  
-Beste zangeres  

Primeur Nieuwe single I'll say goodbye en de terugkeer van Berget bij Total Touch  

1999:   

-Beste zangeres  

Primeur nieuwe single Forgive won't Forget  

Meer TMF Award info op de TMF Award Special site

  
Trijntje slaat terug!    
Een keigoede actie van Trijntje.    

Tijdens de TMF Awards uitreiking sloeg Trijntje keihard terug naar de roddelpers, door de TMF-award die zij had gewonnen aan Tjeerd op te dragen. Wij weten allemaal wel dat de roddels niet waar zijn maar hiermee benadrukte zij nog eens extra de goede band met haar broer, voor degenen die niet weten waar de roddels over gingen verwijs ik je naar het Total Touch nieuwsarchief  
  
  
Al voor de TMF Award uitreiking liet Tjeerd weten dat hij dacht dat Trijntje een award zou gaan winnen in de categorie beste zangeres en Total Touch dit jaar als groep niet. Tjeerd zei: "dat het dit jaar de beurt was aan andere groepen" en verder liet hij weten dat Total Touch de voorgaande jaren al vele awards had gewonnen. Hij vond het nu de tijd voor andere groepen.     

Het is inmiddels alweer voor het 3e achtereenvolgende jaar dat Trijntje een award pakt voor de beste zangeres, een absoluut record. 

Wat zijn de adressen van Total Touch for you?  

totaltouchforyou.homepage.nu 
come.to/totaltouchforyou  
http://members.tripod.com/ 
~totaltrijntje. 

Wat is het e-mailadres van Total Touch for you? 
totaltouch@gironet.nl

 
 April 1999  

Forgive won't forget komt 14 mei uit 

Op deze datum is de definitieve release van deze langverwachte single. Op die dag zal ook de videoclip van deze single worden opgenomen. Door verschillende (onbekende) rededen ligt de single een week later in de schappen dan gepland! 7 mei was eigenlijk de releasedatum van deze nieuwe single. Forgive won't forget staat op nummer een in de poll "wat is jouw favoriete nummer van Total Touch". 

  
   
Maart 1999  

Gaat Trijntje nu solo internationaal doorbreken? 

Het succes van Abeltje kent geen grenzen. 875.000 zagen de film al! Maar de film is vanaf nu ook te zien in de internationale bioscopen. In Belgie en Curacao is Abeltje vanaf nu te zien. Natuurlijk horen deze landen natuurlijk dan het openingsnummer van Abeltje: Vlieg met me mee. Vooral in Belgie zou Trijntje weleens veel succes kunnen gaan krijgen.  

Total Touch treedt op tijdens de TMF Awards  

Trijntje, Berget en Caroline zullen op 3 april aanstaande tijdens de 4e tmf awards uitreiking ' hun indrukwekkende vocale talenten laten zien in een bomvol Ahoy'. Het is de terugkeer van Total Touch na een pauze van 5 maanden. Total Touch zal zo goed als zeker de nieuwe single Forgive wont forget ten gehore brengen. 

Total Touch for you is nu ook te zien via: http://come.to/totaltouchforyou  
 
 

Roddels, roddels en roddels  

Vorige week stond er in een roddelblad genoemd Party dat Trijntje en Tjeerd ruzie zouden hebben gehad, deze roddel kan naar het rijk der fabelen worden verwezen. Zodra er even geen nieuws over een bekende nederlander, gaan de bladen zoeken naar nieuws en deze keer hadden ze dus een roddel over Trijntje en Tjeerd. Ze zouden ruzie hebben gehad, en op artistiek vlak zou het niet meer klikken. Trijntje zou halsoverkop naar Texel met haar moeder zijn gegaan om op adem te komen, en daar in het hotel zou ze tegen een gast hebben gezegd dat zij met Tjeerd ruzie zou hebben gehad. Natuurlijk is dit niet het geval en al zou het waar zijn Trijntje zou heus niet zo naief zijn om haar priveleven uit te stortten bij een wildvreemde. De roddel wordt zelfs in het artikel weer ontkracht. Riooljournalistiek is het, baseer je op waarheden en niet op uit de lucht gegrepen verhalen.  

Where is the time niet naar songfestival  

Het lied Where is the time van Roger Happel gaat helaas niet naar het eurovisiesongfestival in Jeruzalem, maar met een respectabele 4e plaats heeft hij het derhalve zeer goed gedaan. Het liedje heeft trouwens die typische Tjeerd sound, je kunt horen dat het door hem is gecomponeerd. Zangeres Marlayne, ex frogette, mag wel naar het songfestival met een ontzettend goed liedje: "one good reason". Het beste nummer heeft gewonnen. Caroline Dest deelt mee in het succes. Zij was prominent aanwezig in het koortje van Marlayne. Vaststaat dat Caroline ook in Jeruzalem te zien zal zijn tijdens het songfestival