Make your own free website on Tripod.com
 
  
 
 
 
 
 

Wordt gratis lid van Total News, de nieuwsbrief van Total Touch for you, vul hieronder je emailadres in 

 
E-mail    


      
 
  

  

  
   
 
 

  

 
 

Trijntje verkozen tot beste zangeres van Nederland volgens de abonnees van World Online    

Trijntje is volgens de abonnees van World Online de beste zangeres van Nederland, met een overweldigende meerderheid werd zij gekozen tot de zangeres van Nederland, Ze liet Anouk en Ilse De lange ruim achter zich. Overigens werd Anouk 3e in de meest overschatte vrouw van Nederland; "ze is wel mooi maar ze kan absoluut niet zingen was een veel gehoorde reactie." Overigens werd Marco Borsato 1e bij de zangers.     
Trijntje gefeliciteerd!     

Heb jij nieuws voor de Total Touch for you site of heb je een andere leuke suggestie voor de site? mail dit dan door en stuur dit naar tottouch@dds.nl, ik hoor graag je reactie.  
 

   

 
9e in cd top 20     

Total Touch is dit jaar op de 9e plek in de cd top 20 terecht gekomen, en dat is een goede prestatie, de cd is ruim dubbelplatina, en heeft dus binnen een half jaar meer dan 200.000 exemplaren verkocht en dat is natuurlijk wel heel bijzonder voor een Engelstalige groep. Iemand als Anouk bijvoorbeeld heeft het hele jaar de tjd gehad om te komen op de plek waar zij nu staat in de top 20, een 6e plek, dus Total Touch heeft het heel goed gedaan.      
De cd top 20     

Wat zijn de adressen van Total Touch for you?  

totaltouchforyou.homepage.nu 
come.to/totaltouchforyou  
http://members.tripod.com/ 
~totaltrijntje. 

Wat is het e-mailadres van Total Touch for you? 
totaltouch@gironet.nl

 Total Touch op nummer 13 in de concert top 20   

Total Touch is op de 13e plaats van de concert top 20 geeindigd, een zeer goede prestatie. Ruim 26000 mensen kwamen dit jaar af op de beste band van Nederland, rest mij nog de vraag, wanneer komt Ahoy'?    

 Forse stijging in de Eeuwige 100 

Total Touch heeft dit jaar in de eeuwige 100 een reuzesprong gemaakt. De tegenhanger van de top 100 aller tijden laat ons zien dat Total Touch met sombody else's lover is gestegen van 77 naar nummer 22, een hele goede prestatie.  

 

THIS WAY, nieuwe druk    

Vanaf nu ligt This Way in de winkel met een extra bonus-cd, met daarop alle nederlandstalige hits van Trijntje: de Zee, Wereld zonder jou en natuurlijk het Avontuur, staan er allemaal op. 

 november 1998    

fanclubdag    

Op 29 november werd voor de 1e keer een fanclubdag georganiseerd  Het optreden was geweldig!. Total Touch speelde alle nummers op verzoek, bijvoorbeeld EGO, wat voor Trijntje op dit moment een zeer emotioneel nummer is om te zingen, Trijntje zong het goed, en hield zich goed. Ook lieten ze een "nieuw nummer" horen "Your finger into my direction" wat een heel leuk nummer is, misschien komt het op de volgende cd.     

   
TV-show     

Een nieuwe single een nieuwe look, dit is tegenwoordig de nieuwe trend van Trijntje, de "dreadlocks" hebben weer plaats gemaakt voor haar "eigen" haar (dat laat ik in het midden) maar het staat perfect. Donderdag 26 november werd de TV-show uitgezonden, en het was heel erg tof, de opnamen zelf waren ook heel erg leuk. Trijntje moest 2x het nummer doen omdat ze de 1e keer de tekst heel een even vergeten was, maar gelukkig dat ze het 2x zong, want ze zong echt weer grandioos. Ivo Niehe maakte ook een fout, hij zei dat het nummer geschreven was door Bolland en Bolland, maar dat is natuurlijk door Tjeerd geschreven, gelukkig werd deze zin achteraf opnieuw opgenomen. Tjeerd zei na afloop tegen de fans: "Hoe vonden jullie het? de 2e keer was veel beter he!" en dat was ook zo! Volgende week zullen er eigengemaakte foto's verschijnen die ik maakte na het einde van de TV-show.