Make your own free website on Tripod.com
 
  
 
 
 
   
 

Wordt gratis lid van Total News, de nieuwsbrief van Total Touch for you, vul hieronder je emailadres in 

 
E-mail    


      
 
  

  

  
   
 
 

  

 
 


ECI-concert    

Speciaal voor ECI-leden gaf     
Total Touch op 29 oktober een concert in Utrecht, Vredenburg. Het was een geweldig concert. Er waren veel familieleden van Trijntje, maar ook was Melcrun voor deze speciale gelegenheid weer van stal gehaald. Na het concert kreeg iedereen een poster en kreeg je de gelegenheid om hem persoonlijk te laten signeren door Trijntje en Tjeerd. Gelukkig stonden we zoals altijd weer vooraan zodat we weer prima foto's hebben kunnen nemen die binnenkort exclusief op deze page geplubiceerd gaan worden.  

Heb jij nieuws voor de Total Touch for you site of heb je een andere leuke suggestie voor de site? mail dit dan door en stuur dit naar tottouch@dds.nl, ik hoor graag je reactie.  
 

   

 
Total Touch genomineerd voor een MTV award 

Voor het eerst in de geschiedenis van de MTV awards is een nederlandse band genomineerd voor een felbegeerde MTV award. Total Touch heeft dus een primeur. Ook Anouk is genomineerd. Gelijk 2 topacts die voor het eerst in de geschiedenis zijn genomineerd.Het blijkt dat Total Touch genomineerd is voor een zogenoemde MTV select award, waarbij de kijkers een zeer belangrijke rol spelen.    

De awards worden uitgereikt op 12 november A.S. in Milaan.        

Wat zijn de adressen van Total Touch for you?  

totaltouchforyou.homepage.nu 
come.to/totaltouchforyou  
http://members.tripod.com/ 
~totaltrijntje. 

Wat is het e-mailadres van Total Touch for you? 
totaltouch@gironet.nl

 Pepsipop    

zaterdag 24 oktober was het zover...........Pepsipop, uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat het optreden van Total Touch zeer succesvol is verlopen. Trijntje begon met I'll say goodbye, daarna zong ze a-capella het alom bekende liedje van Stevie Wonder en het dak ging er pas echt af (zoals Trijntje dat altijd zegt) bij Love me in Slowmotion wat natuurlijk de klapper was. Trijntje was in het wit, met bijpassende witte haarband....(zie foto) Berget was jarig die dag dus voor haar was het echt een feestelijke avond. Persoonlijk vond ik het jammer dat Touch me There niet gezongen werd het past gewoon op zo'n avond. De succesvolste optredens waren 5ive, Another Level,Volumia!, Solid Harmonie en natuurlijk Total Touch. Het minst succesvolste optreden was van: Close II you.     
 

 oktober 1998    

De nieuwe eerstvolgende Engelstalige single is bekend en is zoals verwacht FORGIVE WON'T FORGET!! Natuurlijk zal eerst het nummer Het Avontuur uitkomen op 20 november a.s. kijk verder op deze pagina voor meer informatie over deze verrassende Nederlandstalige single.    

De nieuwe tour is van start gegaan en er zijn een paar kleine dingetjes veranderd. De nummers Ego, Moment of Truth en Here and Know worden helaas!! niet meer gespeelt, een troost...forgive won't forget is blijvend in de toer gekomen. Caroline heeft een ander solonummer "Who do you love" o.a van LL cool J, dit nummer past veel meer bij haar vind ik persoonlijk en is een echte meezinger, ook de volgorde van de liedjes is een klein beetje veranderd.     

This Way= dubbelplatina: meer dan 200.000 exemplaren verkocht    

Het was druk zondag 11 oktober op de Total Touch Press-conference! Het toeval was dat er drie webmasters aanwezig waren, Mariska en Paulien (bij deze de groeten) en natuurlijk was ik er ook bij. Het was zeer gezellig en Trijntje en Tjeerd waren zoals altijd zeer openhartig over hun muziek-en priveleven. Wat ik persoonlijk zeer jammer vond is dat Berget en Caroline er niet bij waren, zij zijn al jaren ook het gezicht van Total Touch en verdienen het ook om eens flink in de schijnwerpers te staan    
 al gaat dat tegenwoordig behoorlijk goed, vooral met Berget, zij staat op het moment flink "in the picture" met haar eigen groep: The Berget Lewis gospeltrain.   

 
   
 Nieuwe single Vlieg met me mee ( het avontuur) 

Donderdag 1 oktober werd bekend dat Trijntje weer een solo-project gaat doen, wel is dit keer Tjeerd er bij betrokken. Trijntje gaat het openingsnummer van de film Abeltje opnemen, Het Avontuur, wat is geschreven door Tjeerd.Het numer zal ook verschijnen op single in een gelimiteerde oplage.  

Start Platen 10 daagse   
Op donderdag 29 september gaf Trijntje het startschot voor de Platen 10 daagse, ze deed dat in haarlem. Total Touch is trouwens ook te vinden op de cd Music in Motion nr2 met het nummer Doo Be La Dee (remix). Zie onder voor een exclusieve eigengemaakte foto!! Om half 6 's middags ging de platen 10 daagse van start, Trijntje verzorgde de opening in de Free Record Shop in Haarlem. Helaas trad Trijntje die dag niet op. Trijntje gaf wel 100 gesingneerde cd's van Music in Motion weg, en als extratje verlootte ze 10 cd's van This way, door middel van het stellen van vragen, die betrekking hadden op hoe kan het ook anders.....Total Touch 

    
 
 

Love me in Slow motion nieuwe single   

Love me in Slowmotion, de laatste single van Total Touch,  heeft de 21e plaats in de top 40 bereikt, de plaat was een alarmschijf en kwam binnen op nr. 28. De clip was dit keer niet in het buitenland opgenomen, maar het is een leuke clip geworden, mede omdat de hele band in de clip acte de presence geeft. De single is ook in een limited edition uitgebracht met daarop 3 live nummers opgenomen in Paradiso op 24 juni. De nummers heten One moment your mind, Higher and higher (unplugged) en Moment of Truth.   

Rijbewijs voor Trijn 

Ook heeft Trijntje deze maand haar rijbewijs gehaald, hoeveel rijlessen zij heeft genomen is niet bekend...   
Wel is bekend dat zij haar rijbewijs in 1 keer haalde. Trijntje gefeliciteerd!!!   

Berget Lewis Gospeltrain 
Sinds enige tijd heeft achtergrondzangeres Berget Lewis een eigen groep, The Berget Lewis Gospel Train, een groep van achtergrondzangeressen van verschillende artiesten, die hoe kan het ook anders gospel liederen zingen, ook Caroline Dest van Total Touch zingt mee in deze groep, die in september o.a in Paradiso staat. Voor meer info over Berget verwijs ik je graag door naar de volgende pagina:  http://members.tripod.com/~totaltrijntje/berget.htm 

Juli 1998    

De Total Touch tour in de maanden mei\juni zit er alweer op. Na 2 ongelooflijk goede concerten op 23 en 24 juni in Paradiso in Amsterdam en het afsluitende concert op 27 juni in slagharen gaan Trijntje en de band verdiend op vakantie.    
    
n augustus begint Total Touch weer met het vervolg van hun concerttour. De afgelopen 2 maanden toen Total Touch door Nederland tourde waren bijna alle zalen afgeladen vol, de tournee was dus een ongelooflijk succes. Van het concert in Paradiso is een TV-registratie gemaakt, de uitzenddatum is nog niet bekend.Dit concert was trouwens zeer belangrijk voor de toekomst van Total Touch, op 24 juni waren er namelijk grote internationale platenbazen aanwezig die kwamen luisteren naar Total Touch, gefluisterd wordt dat dit de internationale doorbraak betekent van Total touch.    

     

Trijntje was de speciale gast op het Racism Beat It Festival in Spaarnwoude!! Ze was de speciale mystery guest en zong mee met Berget Lewis die met haar band optrad. De dag ervoor was er een veiling ten behoeve van het Racism Beat it Fonds op radio 538, er werden 2 spullen van Trijntje geveild, haar tourjas die zij had gedragen tijdens haar tour en ook een gesigneerde cd, This Way, en het werd geveild voor maar liefst F 1000,-- het hoogste bedrag op de veiling!!   

Mei/juni 1998   

Gulden Vedel voor Total Touch 

Total Touch heeft in juni een gulden vedel ontvangen van de Nederlandse Vereniging voor Dansleraren. Total Touch kreeg deze prijs omdat hun muziek veel gedraaid wordt in de danszalen. De prijs was met name voor de megahit I'll say goodbye die heel geschikt is om de rumba op te dansen.   

Nieuwe CD goed ontvangen 
      
De nieuwe CD van Total Touch is zeer goed ontvangen in de pers! Erkende critici vinden de nieuwe cd nog beter dan het overrompelende debuutalbum. Feit is dat Total Touch onbetwist de beste band van Nederland is en zal blijven in de komende jaren.    

De geruchten gaan dat een internationale tournee niet lang meer op zich zal doen laten wachten en die geruchten worden steeds sterker en sterker, we houden je op de hoogte!    

Berget wer terug bij Total Touch 
   
Berget Lewis is weer terug en hoe! Wat hebben we haar gemist! Jasmin Neuhaus was ongelooflijk goed, maar Berget die hoort er gewoon bij. In de tournee van Total Touch zong zij onder andere "I feel for you" van Cha ka khan. Met recht kan zij de nieuwe Nederlandse Cha ka khan genoemd worden. Berget veroverde in de februari en Maart popminnend Nederland door een duet met Gordon te zingen. "Jij was daar". Hoewel het nummer veelvuldig op TV en Radio te horen en te zien was, is het geen grote hit geworden, maar Berget's naam werd gevestigd.Berget maakte haar terugkeer bekend in het TV- programma "De heeren van Amstel Live" van SBS6 gepresenteerd door Barry Haye van de Golden Earring.    
            

Mijn persoonlijke mening is dat Total Touch enorm gegroeid is. De concerten zijn beter dan ooit te voren. Dit komt natuurlijk omdat ze nu een grotere diversiteit aan liedjes hebben. Trijntje is ook nog eens gegroeid als zangeres, ze is beter dan wie dan ook.  Natuurlijk speelt Total Touch de "gouwe ouwe" nummers zoals One moment your mind, Standing Strong Together, Show me your Smile, Friend Forever en Thats what I want. Van de nieuwe CD spelen ze o.a. Back in the Groove, Do you Mind, Here and 'now, I'll say goodbye en natuurlijk het waanzinnige nummer EGO.Trijntje's persoonlijk favoriete nummer Moment of Truth wordt natuurlijk ook gespeeld.    
Touch me there, de overrompelende debuutsingle van Total Touch, blijft een van de krakers het publiek gaat massaal uit zijn dak. Als toegift worden de nummers Endlessly, Sombody else's Lover en natuurlijk het geweldige nummer Love me in Slomotion gespeeld.    
Dit jaar heeft Total Touch 2 voorprogramma's. Voices in Motion, een r&b groep uit Almere en Melcrun. Vooral Melcrun is een zeer goede "opwarmer" met 2 zangeressen rapt hij er op los. Samen met Trijntje heeft Melcrun het nummer This Way geschreven, en hij rapt natuurlijk mee op het nummer Back in the Groove. Volgens Trijntje zou hij nog wel eens heel bekend gaan worden, en volgens mij heeft ze gelijk. Het album van Voices in Motion is trouwens geproduceerd door de toetsenist van Total Touch; Bas van de Heuvel.    
Conclusie: De concerten van Total Touch zijn van internationale allure, iedereen moet eigenlijk ooit een concert van Total Touch gezien hebben.    

I'll say goodbye    
  
I'll say goodbye de eerste single van This Way, bereikte een 5e plaats en stond weken in de top 10 zoals bekend is werd de clip opgenomen in Spanje, toen het daar nog best wel fris was. De plaat was overigens een 3FM megahit en hij was superclip op TMF. De plaat betekende voor velen een soort terugkeer van Total Touch, natuurlijk is dit niet zo, ze zijn er misschien een paar maanden uit geweest, al leek dat een hele tijd omdat Total Touch natuurlijk 2 jaar lang bijna onafgebroken in de belangstelling stond. Het media-circus barstte na I'l say goodbye weer los en duurt nog steeds voort...... 

Doo be la dee   

    
De in Amerika en Europa uitgebrachte single Doo Be La Dee heeft net niet de top 10 van de dance charts in Amerika bereikt. De single kwam uit toen het stil was rondom Total Touch in ons eigen land. Ook in Europa is de single redelijk aangeslagen. Het is nu ook mogelijk de single gewoon in Nederland te kopen. De single was opgenomen in Hollywood