Make your own free website on Tripod.com
Recent nieuws
De Total Touch tour in de maanden mei\juni zit er alweer op. Na 2 ongelooflijk goede concerten op 23 en 24 juni in Paradiso in Amsterdam en het afsluitende concert op 27 juni in slagharen gaan Trijntje en de band verdiend op vakantie.

In augustus begint Total Touch weer met het vervolg van hun concerttour (toerneelijst).De afgelopen 2 maanden toen Total Touch door Nederland tourde waren bijna alle zalen afgeladen vol, de tournee was dus een ongelooflijk succes. Van het concert in Paradiso is een TV-registratie gemaakt, de uitzenddatum is nog niet bekend.Dit concert was trouwens zeer belangrijk voor de toekomst van Total Touch, op 24 juni waren er namelijk grote internationale platenbazen aanwezig die kwamen luisteren naar Total Touch, gefluisterd wordt dat dit de internationale doorbraak betekent van Total touch.

 

De nieuwe CD van Total Touch is zeer goed ontvangen in de pers! Erkende critici vinden de nieuwe cd nog beter dan het overrompelende debuutalbum. Feit is dat Total Touch onbetwist de beste band van Nederland is en zal blijven in de komende jaren.

De geruchten gaan dat een internationale tournee niet lang meer op zich zal doen laten wachten en die geruchten worden steeds sterker en sterker, we houden je op de hoogte!
 

Berget Lewis (links op foto) is weer terug en hoe! Wat hebben we haar gemist! Jasmin Neuhaus was ongelooflijk goed, maar Berget die hoort er gewoon bij. In de tournee van Total Touch zong zij onder andere "I feel for you" van Cha ka khan. Met recht kan zij de nieuwe Nederlandse Cha ka khan genoemd worden. Berget veroverde in de februari en Maart popminnend Nederland door een duet met Gordon te zingen. "Jij was daar". Hoewel het nummer veelvuldig op TV en Radio te horen en te zien was, is het geen grote hit geworden, maar Berget's naam werd gevestigd.Berget maakte haar terugkeer bekend in het TV- programma "De heeren van Amstel Live" van SBS6 gepresenteerd door Barry Haye van de GoldenEarring.

Mijn persoonlijke mening is dat Total Touch enorm gegroeid is. De concerten zijn beter dan ooit te voren. Dit komt natuurlijk omdat ze nu een grotere diversiteit aan liedjes hebben. Trijntje is ook nog eens gegroeid als zangeres, ze is beter dan wie dan ook.

Natuurlijk speelt Total Touch de "gouwe ouwe" nummers zoals One moment your mind, Standing Strong Together, Show me your Smile, Friend Forever en Thats what I want. Van de nieuwe CD spelen ze o.a. Back in the Groove, Do you Mind, Here and Know, I'll say goodbye en natuurlijk het waanzinnige nummer EGO.Trijntje's persoonlijk favoriete nummer Moment of Truth wordt natuurlijk ook gespeeld.

Touch me there, de overrompelende debuutsingle van Total Touch, blijft een van de krakers het publiek gaat massaal uit zijn dak. Als toegift worden de nummers Endlessly, Sombody else's Lover en natuurlijk het geweldige nummer Love me in Slomotion gespeeld.

Dit jaar heeft Total Touch 2 voorprogramma's. Voices in Motion, een r&b groep uit Almere en Melcrun. Vooral Melcrun is een zeer goede "opwarmer" met 2 zangeressen rapt hij er op los. Samen met Trijntje heeft Melcrun het nummer This Way geschreven, en hij rapt natuurlijk mee op het nummer Back in the Groove. Volgens Trijntje zou hij nog wel eens heel bekend gaan worden, en volgens mij heeft ze gelijk.Het album van Voices in Motion is trouwens geproduceerd door de toetsenist van Total Touch; Bas van de Heuvel.

Conclusie: De concerten van Total Touch zijn van internationale allure, iedereen moet eigenlijk ooit een concert van Total Touch gezien hebben.
 

I'll say goodbye de eerste single van This Way, bereikte een 5e plaats en stond weken in de top 10 zoals bekend is werd de clip opgenomen in Spanje, toen het daar nog best wel fris was. De plaat was overigens een 3FM megahit en hij was superclip op TMF. De plaat betekende voor velen een soort terugkeer van Total Touch, natuurlijk is dit niet zo, ze zijn er misschien een paar maanden uit geweest, al leek dat een hele tijd omdat Total Touch natuurlijk 2 jaar lang bijna onafgebroken in de belangstelling stond. Het media-circus barstte hierna weer los en duurt  nog steeds voort...... Total Touch............


De in Amerika en Europa uitgebrachte single Doo Be La Dee heeft net niet de top 10 van de dance charts in Amerika bereikt. De single kwam uit toen het stil was rondom Total Touch in ons eigen land. Ook in Europa is de single redelijk aangeslagen. Het is nu ook mogelijk de single gewoon in Nederland te kopen. De single was opgenomen in Hollywood

ga nu naar de single and lyricsgallery