Make your own free website on Tripod.com
 
     

Trijntje wint een award voor de Beste zangeres!   
EN:  
Trijntje slaat terug!   
...en wint een TMF award.   

Tijdens de TMF Awards uitreiking sloeg Trijntje keihard terug naar de roddelpers, door de TMF-award die zij had gewonnen aan Tjeerd op te dragen. Wij weten allemaal wel dat de roddels niet waar zijn (dat zij ruzie zou hebben gehad met Tjeerd) maar hiermee benadrukte zij nog eens extra de goede band met haar broer, voor degenen die niet weten waar de roddels over gingen verwijs ik je naar het Total Touch nieuwsarchief.   

Al voor de TMF Award uitreiking liet Tjeerd weten dat hij dacht dat Trijntje een award zou gaan winnen in de categorie beste zangeres en Total Touch dit jaar als groep niet. Tjeerd zei: "Het is dit jaar de beurt aan andere groepen" en verder liet hij weten dat hij vond datTotal Touch de voorgaande jaren al genoeg awards heeft gewonnen. Hij vond het nu de tijd voor andere groepen.    

Het is inmiddels alweer voor het 3e achtereenvolgende jaar dat Trijntje een award pakt voor de beste zangeres, een absoluut record.   
Voor het 3e achtereenvolgende jaar heeft Trijntje een TMF Award gekregen voor de categorie Beste zangeres. Total Touch was o.a ook nog genomineerd in de categorie Beste popgroep en Beste video maar helaas gingen die prijzen dit jaar aan hun neus voorbij Volumia en Anouk eisten deze prijzen voor zich op. Volumia heeft dit jaar de fakkel overgenomen van Total Touch.   

Op 3 april werden de TMF Awards uitgereikt, Total Touch zorgde dit jaar opnieuw voor een primeur tijdens de TMF Awards zij lanceerden hun nieuwe single "Forgive won't forget" die in mei zal uitkomen. Heel Ahoy' zong mee tijdens "I'll say goodbye" en "Forgive won't forget" werd ontzettend goed ontvangen. Al met al was het een zeer succesvolle avond voor Total Touch.  De stemmen voor de TMF Awards zijn geteld........  

Trijntje is voor het 3e achtereenvolgende jaar genomineerd als beste zangeres  
De genomineerden zijn:  

-Trijntje Oosterhuis  
-Anouk  
-Ilse de Lange  

En ook voor het 3e achtereenvolgende jaar is Total Touch genomineerd voor de beste popgroep!  
De genomineerden zijn:  

-Total Touch  
-Volumia!  
-Blof  

Ook is Total Touch genomineerd voor de Beste videoclip: I'll say goodbye.  genomineerden:  

Total Touch- I'll say goodbye  
Romeo- Coming home  
Marco Borstato-De Bestemming  
Anouk- Sacrifice  
Boom Boom Boom- Vengaboys  

Dankzij jullie is Total Touch weer genomineerd voor vele TMF Awards. Laten we met z'n allen hopen dat Total Touch ook daadwerkelijk die awards pakt! Volgens jullie wel uit de Poll bleek dat jullie denken dat Total Touch 2 TMF awards gaat pakken, laten we het hopen.  

Op zaterdag 3 april 1999 worden voor de vierde maal de TMF Awards uitgereikt in een rechtstreekse tv-uitzending vanuit Ahoy'   
Rotterdam. Total Touch wist in de vorige 2 edities van de TMF Awards maar liefst 5 awards in de wacht te slepen.   
Natuurlijk stemmen jullie allen op Trijntje en Total Touch. Dit jaar is Trijntje genomineerd in de categorie Beste zangeres en Total Touch in de categorie Beste popgroep, en beste videoclip. De stemmen worden vanaf 25 februari weer helemaal opnieuw geteld dus ga nu stemmen!!  

Korte terugblik voorgaande edities  
TMF Awards '97  
Total Touch was genomineerd voor 2 TMF Awards, beste zangeres en beste popgroep, en hoe kan het ook anders Total Touch pakte de 2 awards glansrijk, het was sowieso een bijzondere avond, het was de primeur van de single I'll say goodbye en de come-back van Berget.  

TMF Awards '96  
De verassing was groot, erg groot dat Total Touch genomineerd was voor maar liefst 6 TMF Awards. In de volgende categorieen was Total Touch genomineerd:  
*    Beste popgroep  
*    Beste zangeres  
*    Beste album  
*    Beste live-act   
*    Beste single  
*    Meest veel belovende act  

Total Touch pakte 3 awards, te weten: Beste pogroep, Beste zangeres en Beste album. De Haagse Statenhal stond op zijn kop toen Total Touch een daverend mini-concert gaf.  
De brandende vraag is nu hoeveel awards pakt Total Touch dit jaar?  


   
 
 
 

  
 
  
Vol emotie en passie zong Trijntje voor het eerst live op tv de nieuwe single forgive won't forget 
  
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
Vorig jaar won Total Touch zoals bekend 2 TMF Awards. Total Touch zong voor het eerst I'll say goodbye voor het eerst live op tv. Bovendien verraste Trijntje ons door een live duet te zingen met Marco Borsato: Wereld zonder jou. Misschien zingt Total Touch dit jaar wel voor het eerst live op tv de aankomende single Forgive won't forget.