Make your own free website on Tripod.com
interview Tros Kompas


Naam: Judith Katrijntje Oosterhuis
Geboren: 05-02-1973
Te: Amsterdam
Sterrenbeeld: Waterman

" I'll say goodbye": "Onze nieuwste single. De video is opgenomen in Zuid-Spanje, tussen Malaga en Marbella in. Je ziet veel kleine dorpjes, oude mensen, en smalle straten. We hebben met opzet een soort "godfather" sfeer gecreeerd. Dat ernstige vonden we goed bij het liedje passen."

Inspiratie? "De nummers van de nieuwe plaat gaan over dingen die we de laatste tijd hebben meegemaakt. Optredens, het leven "on the road". Daarnaast hebben we veel geluisterd naar de muziek van anderen: Erikah Badou en D'Angelo bijvoorbeeld."

Gezicht van de band? "de grondleggers van Total Touch zijn wij samen. Mijn broer Tjeerd is componist en is verantwoordelijk voor de technische kant, ik voor de visuele en publieke. We hebben bewust een taakverdeling gemaakt. Hij geeft ook interviews maar dan meer voor bladen als Music Maker."

Michael Jackson? "Ja, het feit dat wij destijds in zijn voorprogramma mochten staan in de ArenA, was de meest bijzondere ervaring tot nu toe."

Een leven na TT? " ik zal altijd actief blijven in de muziek. Kijk ik blijf natuurlijk geen meisje van 20. Dat kun je ook al merken aan de nieuwe cd, die klinkt 2 jaar ouder dan de vorige. Ik denk dat dat steeds het geval zal zijn, dus wie weet waar dat toe leidt..........."

Terug naar Total Touch for you
Terug naar Total Touch interviews