Make your own free website on Tripod.com
 
  

Utopia: Nieuwe spectaculaire luchtvaartmaatschappij  

De nieuwste luchtvaartmaatschappij van Nederland heet Utopia. 
Deze spectaculaire nieuwe luchtvervoerder is van plan de wereld te gaan veroveren. De plannen van Utopia worden volgende week nader bekend gemaakt. Dan zal Utopia zich aan de pers presenteren. Utopia zal u via deze internetsite op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen. rondom deze luchtvaartmaatschappij. Uitgebrachte nieuwsberichten zullen in chronologische volgorde op de Utopia site geplaatst worden. Binnenkort zal de Utopia site groots gelanceerd worden, deze homepage krijgt een gehele metamorfose en het zal de gelegenheid bieden om "on-line" te boeken op onze vluchten.   
 
 

 

Door wie is Utopia opgericht? 

Utopia is opgericht door 4 jonge dynamische ondernemers. Na hun studie aan de Hogeschool Holland hebben ze hun talenten gecombineerd en zijn ze gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat ze de vliegwereld op zijn kop willen zetten door een ongekende nieuwe strategie. Op voorhand kan gezegd worden dat deze strategie voor de hand ligt, maar dat niemand dit nog in de praktijk heeft laten zien. Utopia gaat hier verandering in brengen.  

Utopia vliegt met Embraer Brasilia! 

Utopia zal onder andere gaan vliegen met een Embraer Brasilia. Echte kenners weten natuurlijk dat dit heel erg speciaal is, omdat de Embraer nog maar net op de markt is.  Daar komt ook nog eens bij dat dit nieuwe vliegtuig niet bepaald "goedkoop" te noemen is. 
 
                De Embraer Brasilia....een aanwinst 

Naam van vliegtuigmaatschappij bekend gemaakt: Utopia 
               ook logo gepresenteerd 

Nederlands jongste passagiervervoerder heeft zojuist haar naam bekendgemaakt. Utopia: zo zal deze vliegtuigmaatschappij gaan heten. Utopia komt uit het Latijns en betekent "denkbeeldig". Tevens is het logo gepresenteerd waarmee Utopia voor een snelle herkenbaarheid wil gaan zorgen. 
 
 
 
 

 

Utopia N.V.    
Melkweg 33    
Postbus 1001    
6413 AC Amsterdam    
064-1333064  

Interactief: 
utopia@utopia.com 
utopia.homepage.nu 

Wenst u meer informatie via uw e-mailadres, vraag dan nu de Utopia E-folder aan via utopia@utopia.com 
 

 
Meer weten over Utopia? 
Bel dan nu 064-1333064 

 

 
E-mail    


De Utopia nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Neerlands jongste maatschappij 
 
 
 

Via deze site kunt u binnenkort zeer voordelig boeken op onze verrassende vluchten. Hou de Utopia site dus goed in de gaten 
 

Utopia is opgericht door 4 jonge ondernemers:  
- Chantal Bijvank  
- Edwin van der Hulst  
- Sanne van Alphen  
- Diana Nierop  
 
 
 
 

Bekijk de posters  
Bekijk het persbericht 
 
 
 
 
 
De Utopia site kunt u het beste zien in een 800*600 beeldschermresolutie, en is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 5.0 en Netscape 4.X Nedstat Counter