Make your own free website on Tripod.com
 
         Interview met Berget 

Berget is op het moment druk bezig met het opnemen van een EIGEN CD. Het zullen allemaal eigen nummers worden, met een enkele cover. Anthony en Berget zijn al druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. In onderstaand interview verklaart zij zich nader. 

Berget: "ik wil ook graag dat er een aantal mensen zullen meewerken zoals Michel Verschie, Stef van Geuzenbroek en Tjeerd, we moeten nog even kijken want het is nog in het beginstadium van liedjes zoeken, componeren enz. Daar gaan nog heel wat maandjes overheen en hoop dan ook eind dit jaar het voor elkaar te hebben zodat ik dan de studio in kan gaan om de cd op te nemen." 

Gospeltrain. 

"ik heb altijd al graag een gospelkoor willen hebben, dat leek me helemaal te gek, thuis zei ik steeds: 'ik wil zo graag een eigen gospelkoor" en op een gegeven moment ben ik mensen daarvoor gaan benaderen, daarna heb ik Jan willen Verbeek benadert die een eigen boekingskantoor heeft, ik kon hem al want een paar jaar geleden had ik met hem een Tribute to Stevie Wonder dag gedaan. Hij dat georganiseerd en ik vond dat hij dat goed gedaan had, hij was erg enthousiast over mijn idee, zo is het ontstaan, eind april, begin mei 1998 had ik een koor bij elkaar en 5 mei stonden wij al op de dam met een optreden, dat optreden sloeg in als een bom en vanaf dat moment kregen wij allerlei aanbiedingen. 

Ik wil in september weer een heel groot concert geven zoals ik gedaan heb in Paradiso, maar eigenlijk wil ik het nog groter doen. 

Kwam het succes van Total Touch voor jou als een verassing? 

Trijn, heeft iets wat iedereen aanspreekt. Haar uitstraling en ja haar stem natuurlijk. Ik heb altijd gezegd tegen haar: "jij gaat het ver schoppen", maar dat het zo snel zou gaan, had ik niet gedacht. 

Heb je bepaalde hoogtepunten bij Total Touch meegemaakt waarvan jij dacht dit is een topmoment? 

Ik heb een aantal hoogtepunten gehad, maar het mooiste vond ik toch wel om in het voorprogramma van Michael Jackson te staan. Dat was in die periode ook mijn laatste optreden met Total Touch. Alle mensen in de ArenA zongen met onze liedjes mee en ze herkenden ons al. Dat was een superervaring. 

Waarom ben je eigenlijk weggegaan bij TT? 

Ik kreeg de kans mezelf op een ander manier te ontwikkelen en dat wilde ik heel graag. Ik had een aantal jaren bij Total Touch gezeten en ik wilde gewoon meemaken hoe het in een andere band zou zijn, ik heb toen auditie gedaan voor Ruth Jacott, hoewel ik dacht dat ik niet zou worden aangenomen belde Ruth mij gelijk de volgende dag al op en zei ze dat ze me wilde hebben. 

Daarna heeft berget 2 jaar met Ruth en Candy Dulfer getourd, na dat touren kwam ze gelukkig weer terug bij Total Touch. 

Ja ik had het gevoel dat ik Total touch nog niet echt had afgemaakt en ik vond het ook wel weer leuk om met de meiden te zingen. Voor die tijd heb ik trouwens nog een duet met Gordon gedaan, heel veel TV-optredens, dat was heel druk. 

Tot slot, heb jij nog een bepaalde wens om nog eens ooit met iemand te mogen zingen. 

JAA, ik zou heel graag met Chaka Kahn of Aretha Franklin willen zingen, maar dat zijn dingen die onbereikbaar zijn. 
 

Bron: Fanclubblad

Terug naar The Berget Site
Terug naar Total Touch for you