Make your own free website on Tripod.com
 
Total Touch for you 
 

Touch that Menu 
 
Marlboro site
North sea jazz 1999
For once in my life site
Total Touch in Ahoy'
TMF awards 
Hitkrant Press conference 1999 
 
 


Inhoud Total Touch for you 
Single and lyricsgallery
Interviews
Total touch for you screensaver
Chatbox
The Berget site
Biografie
 
 


Gastenboek 
Messageboard
Total News
Archief
Opmerkelijk
 
 
    
 

 

Deze site sponsoren? dat kan stuur een mailtje naar totaltouch@mailmij.nl 
icQnummer: 81965476. 

De adressen van Total Touch for you 
members.tripod.com/ 
~totaltrijntje 
come.to/totaltouchforyou 
totaltouchforyou.homepage.nu Voor wie de uitzending van De Vrienden van Amstel Live gemist heeft heeft Total Touch for you nu enkele bijzondere dingen op de kop getikt, je kunt via deze site 2 exclusieve wallpapers downloaden van Trijntje live in actie tijdens de opnamen van deze show.  
Wallpaper 1 
Wallpaper 2 


De Total touch for you screensaver is nu de downloaden! De screensaver bevat 4 zeer mooie en nieuwe foto's van Trijntje. Na het downloaden wordt het setup bestand op je desktop geplaatst en daarna kun je de screensaver gewoon uitpakken, veel plezier 

Heb jij nieuws voor de Total Touch for you site of heb je een andere leuke suggestie voor de site? mail dit dan door en stuur dit naar tottouch@dds.nl, ik hoor graag je reactie.  Total Touch for you  heeft ook een gastenboek, laat je reactie over deze site achter in het gastenboek, heb je een boodschap aan de groep zelf? Dan kun je dit ook in het gastenboek kwijt 
Teken het gastenboek 
Bekijk het gastenboek

Je kunt tegenwoordig de radio niet aan zetten en je hoort wel een of andere opemerking die luidt: Waar is Total T"ouch gebleven? Deze vraag is zeer terrecht, want waar zijn ze gebleven? Het enige openbare optreden was nog tijdens het Nationaal Benefiet voor de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede, daar trad Total Touch op zonder band, want Berget, Caroline, Cyril, en William hebben zeker de band verlaten. Waarschijnlijk was het dus niet mogelijk om met band te komen. Wel waren er 2 nieuwe backing vocals te zien en vooral te horen, maar onduidelijk is of deze 2 dames met Trijntje en Tjeerd de nieuwe 'datformatie' gaan vormen, om over de live band maar niet te spreken. Showwereld speelt in op deze ontwikkelingen. 


Trijntje in VVN  voorlichtingscampagne 

 
"Ja ik drink wel eens. Af en toe iets drinken met vrienden is hartstikke gezellig. Dat doen we dan in een café of gewoon bij iemand thuis. Ook na afloop van een optreden drink ik wel eens een glaasje wijn. Alcohol kan de stemming wat losser maken en na een optreden is het lekker ontspannen met een glaasje wijn. Teveel alcohol wordt meteen afgestraft: de volgende dag voel je je niet helemaal top. Dat komt bij mij zelden tot nooit voor, want ik weet wanneer ik genoeg gedronken heb. Mijn belangrijkste advies is: stap nooit in de auto met alcohol. Rijden onder invloed kan echt niet!!!! En verder, drink met mate en ken je grenzen. 
Jongeren moeten vooral weten dat teveel alcohol een ander mens van je kan maken. Dronken mensen doen soms dingen die ze normaal gesproken niet in hun hoofd halen. Bij zinloos geweld is er bijvoorbeeld ook vaak overmatig alcoholgebruik in het spel." 

http://www.benjijsterkerdandrank.nl/ Line up for Amnesty 

 
"Line up voor Amnesty International", het grootschalige evenement wat voor de 1e keer ooit werd gehouden in de Marcanti Plaza in Amsterdam. Dit evenement georganiseerd door Katja Schuurman kende en groot verloop van Nederlandse stereren onder wie Trijntje Oosterhuis, Lois Lane, Blof, Gordon en Berget Lewis. Trijntje pakte deze avond uit met nummers van de cd van For once in my life, This Way en nummers van haar nieuwste repertoire zoals" for all we know" en "A night in Tunesia" De mooiste foto's van Total Touch vind je in het Total Touch for you nieuwsarchief 


 

Een gouden plaat voor Trijntje. Uit handen van Ivo Niehe mocht Trijntje voor de zoveelste maal een gouden plaat ontvangen, dit keer voor de live cd For once in my life, songs of Stevie Wonder. Trijntje was zichtbaar in haar nopjes door het krijgen van deze plaat. Trijntje heeft al eerder aangegeven elke gouden plaat een bevestiging te zien, dat ze nog steeds op de goede weg is.  
Nedstat Counter
 
Headlines Total Touch for you 
Total Touch: de afgelopen maanden 

Geen TMF award voor Trijntje 

Trijntje wint weer Hitkrant Award 

Trijntje zingt met All Jareau  

Knallend eeuwfeest op Dam,  
Berget stijgt boven haarzelf uit 

2000 het jaar van Berget Lewis 

Waar was Total Touch tijdens de Millenniumwisseling? 

Trijntje zingt het nummer Radeloos  
op de Doe Maar Tribute CD 

Total Touch fanclub gestopt 

For Once in my life gelanceerd 

CD opnamen Paradiso en Bacchus  
vereeuwigd op CD 

Meer nieuws 

 

 

www.babes.nl